hej Ny blogg

 
 
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN
 
 
Hej Jag har valt att börja blogga med Alicia Starbear och Jenny Skydawn istället. Önska mig lycka till <3
Hoppas ni fortsätter följa mig fast där :)
 

Allt och ingenting

Allt börjar bli bra väl. Min bort tappade tvilling är hittat. Lättar hela mig gud vad skönt. haha känns som jag börjar gråta av glädje, Kom ihåg att du alltid finns här: 
Tack för du finns du gör min dag.  Utan dig är jag ingenting. Du är min ängel, du är mitt allt
 
 
 
 
BTW i Prime Hunters är jag 1/4 ridlärarna :9 Var dock den första :D  Så ska funderara ut några bra terräng lektioner. Terräng ridlärare valde jag :o Men på terräng är liksom roligare än ban hoppning börjar jag tycka iallafall på SSO.
 

Klubbmöte


 
http://primehunters.blogg.se/ klubben bloggen är under renovering tror jag klubben är ju väldigt ny trivs super bra har vart med sen morgonen
:D klubben äger är ridlärare nu så dags att bestämma vilka dagar jag vill hålla lektion är ridlärare i terräng :)
 

Hej och va

Folk fortsätter läsa min blogg fast jag slutat blogga för länge sen. Funderar på att börja blogga nu igen. Får se men tror faktist de. Vet inte om klubben kommer finnas så länge till orkar liksom inte men. Jag orkar ibnte bjuda in folk länrge och då kommer den tillslut vara tom jag orkar inte he all tid på klubben de är väldigt jobbigt. Alla min vänner jag hade min bästa vänner de försvinner bara som ett moln. Jag hinner aldrig vara med de elr något förutom en av mina bästa vänner som är med i klubben. Men ändå de andra förvinner och jag bordde inte låta de hända. De försvinner. Man blir ju väldigt bra kompisar med de i klubben men ändå. Om jag ska orka ha kvar klubben behöver jag verkligen en klubbledare och duktiga ridlärare. Ne men de käns som jag inte orkar det.
Där var lite bilder från några event :) 

Klubben Shadow Bubbles

Hej Jag vet jag har en blogg paus det känns väldigt konstigt, Men jag vill bara säga att jag skapat en klubb som heter Shadow Bubbles http://shadowbubbles.blogg.se/  Just nu håller jag och Cassie på att fixa klubb bloggen. Klubben skapades idag men det är redan några användare. Klubben känns väldigt väldigt rätt det känns så bra, Om du vill gå med i klubben posta ett brev till mig på SSO elr skriv det i en kommentar på Klubbens blogg :)

Level 15 = Paus

Hej! 
Jag tror det får bli så här att jag tar en blogg paus för jag vill inte sluta spela SSO och min tid behöver gå till annat också att jag aldrig vet vad jag ska blogga om och vet inte vad ni vill läsa om. Samma brinanade glödje är inte kvar men jag lovar jag kommer tillbaka men vi får se när.
 
Level 15 verkade betyda blogg paus
 
Kolla gärna in bloggen http://fotografenz.blogg.se/ som är en foto blogg
  rätt ny dock

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!