Nightprince aka Zipper

 
Zipper som jag valt att kalla honom är då en renraslig Engelskt Fullblod på 147 cm. Zipper föddes den 9 januari år 2009 vilket betyder att han endast är 4 år.
Zippers fullständiga namn är då The horse's Nightprince. Zipper's föräldrar var ståtliga galopp hästar, hans mamma var en ponny och hans pappa var en stor häst, men även en känsla för dressyr och hoppning. Zipper är i färgen svart. Zipper är väl inriden och klarar av svåra tävlingar, men han behöver rätt ryttare. Zipper behöver någon som tar det lugnt med honom, då han har ett hetsigt temprament. Men även en välutbildad ryttare, som inte blir rädd för att bli avkastad. Zipper's mamma The Horse Angelmoon var ett lugnt sto som kunde springa flera mil på bara några timmar. Mamman provade tävla alla grenar innan ägaren till henne märkte att de passade bäst i galopp tävlingar. Medans Zipper's pappa The Horse Silvernight är i topp 20 av Sveriges bästa hopp hästar, och var bland de 50 bästa galopp hästarna i Sverige. Zipper kommer deffenetiv ha en stor chans inom galoppen när man rider honom känner man att hela han älskar att galoppera lång sträckor, han njuter verkligen av det. 
Zipper kommer deffenetivt bli en utmärkt galopphäst och med rätt ryttare kommer dem gå långt. Zipper är även en väldigt lekfull kille, men man måste ju komma ihåg att han bara är 4 år. Men i stallet är han som en guldklimp, bara står still och njuter när man håller på med honom.
 
 
 
 
                                                   Namn: Nightprince
                                                   Smeknamn: Zipper
                                                   Ras: Engelskt Fullblod! 
                                                   Ålder: 4 år
                                                   Kön: Hingst
                                                    Mankhöjd: 147 cm


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!